Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ζητεί ο γνωστός ενεχυροδανειστής

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τους συγκατηγορουμένους του, τον Τούρκο Al. Ismail, ή όποιον άλλον, στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού, ζητεί ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μ., από τις ανακριτικές αρχες, προτού απολογηθεί. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ίδιος ζητεί επίσης τον άμεσο διορισμό πραγματογνώμονα, ειδικό τελωνειακό υπάλληλο και δη του Τελωνείου του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, ο οποίος να ασχολείται ειδικά με εξαγωγές χρυσού, σύμφωνα με τα άρθρα 183 επ. του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, προκειμένου να αποσαφηνίσει με τις ειδικές του γνώσεις πώς γίνεται η διαδικασία της διασάφησης και σε ποιες περιπτώσεις απαιτείται η καταβολή φόρων, δασμών και άλλων επιβαρύνσεων και πώς αυτοί υπολογίζονται.

Τονίζει  δε χαρακτηριστικά: 

«Παρακαλώ θερμά, όπως ικανοποιήσετε τα παραπάνω απολύτως εύλογα αιτήματά μου, διότι είναι άδικο να καταστραφούν όλα τα καταστήματα που διατηρώ και λειτουργώ με απολύτως νόμιμο και διαφανή τρόπο και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που απασχολούνται σε αυτά, τη στιγμή που εγώ έχω ήδη καταστραφεί ηθικά». 

Πηγή: Tovima.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.