Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Καλό Μήνα- Καλό Καύσωνα – Καλά Μηχανογραφικά – Καλή Συνέχεια Καλοκαιριού – Καλά Κουράγια

Πανελλήνιες

Το  Lefkaslive Team  Eύχεται σε  Όλους τους  Φίλους του και σε Έναν Έναν Προσωπικά Καλό Μήνα –  Καλό Καύσωνα – Καλή Συνέχεια Καλοκαιριού – Με Ηλιόλουστες Ημέρες και με Όσο το Δυνατόν Περισσότερες Αντοχές. 


Η Χρονιά Κυλάει  Πολύ Δύσκολα με τις Αμέτρητες Οικονομικές Υποχρεώσεις που μας Επέβαλαν και μας Περιμένουν Ελλείψει Μάλιστα Χρημάτων Λόγο και των Πολλών και Μεγάλων Περικοπών σε Μισθούς και Συντάξεις.


Ο Ιούλιος  Προμηνύεται και αυτός από τους Δυσκολότερους Μήνες του Χρόνου με την Πρώτη Δόση του Φόρου Εισοδήματος και Φυσικά με την Οριζόντια Περικοπή σε Μισθούς και Συντάξεις και με την Φορολογία Ακόμα και στους Λόγγους που μας Έχουν Επιβάλει  και με την Αδυναμία που Έχουμε Πλέον Όλοι μας να Ανταποκριθούμε Ακόμη στο να Αγοράσουμε τα Αμέσως Αναγκαία


Κυρίως Όμως Πρέπει να Επισημάνουμε τα Νέα Οικονομικά Μέτρα που μας Περιμένουν με το Τέλος του Μνημονίου και Βλέποντας Καθημερινά τις Αδικαιολόγητες Αυξήσεις σε Όλα τα Αγαθά.

 

Πρέπει όμως να έχουμε πάντα Ψιλά το Κεφάλι και να Αντιμετωπίζουμε τα Ανυπέρβλητα Προβλήματα με Αισιοδοξία – Υπομονή – Επίμονη και Καρτερικότητα Όσο Βέβαια Γίνεται. 


Όλοι μας Περιμέναμε να Δούμε από το Κυβερνητικό Σχηματισμό τις Κινήσεις του, με την Ελπίδα να Φανούν Κάποια Μικρά Βήματα Αισιοδοξίας που θα Αρχίσουν να μας Βγάζουν από την Κρίση Εκείνα που Βλέπουμε Όμως Είναι Οριζόντιες Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις και να μας Λένε Ότι Είναι οι Τελευταίες που δεν τους Πιστεύει Κανείς.


  Συνεχίζεται η Τουριστική Περίοδος και Περιμένουμε να Δούμε την Ανάκαμψη.


Να Ευχηθούμε στους Αγανακτισμένους ( που Ήμαστε Όλοι μας ) Καλή Δύναμη και Ποιο Δυναμικούς Αγώνες και Καλά Κουράγια.

Επίσης να Επισημάνουμε στα Άτομα που Αποτελούν την Κυβέρνηση της Χώρας  Ότι Πρέπει να Έχουν Πάνω από Όλα την Πατρίδα και τους Κατοίκους της και Όχι τα Κομματικά τους Μικροσυμφέροντα Γιατί η Γενιά των  Νεόπτωχων Αυξάνεται Αλματωδώς.

Το Μήνα Αυτό θα Υποβάλουν τα Μηχανογραφικά τους οι Υποψήφιοι των  Πανελλαδικών Εξετάσεων και να Ευχηθούμε να Έχουν την Καλύτερη Δυνατή Επιλογή για το Μέλλον τους.

Σήμερα Μπαίνουμε στο Δεύτερο Μήνα του Καλοκαιριού  και  Περιμένουμε Μεγάλο Αριθμό Τουριστών Όπως Αναφέρουν οι Υπεύθυνοι Κάτι που Ελπίζουμε να Δώσει μια Οικονομικοί Ανάσα σε Όλους μας – Ίδωμεν.

Αν δεν Συμβεί Αυτό, Τουλάχιστον να Αποκτήσουμε Όλοι μας Όσο Γίνεται την Αλαφριά Διάθεση του Καλοκαιριού για να Φτιάξουμε και την Ψυχολογία μας.

Με την Πεποίθηση  οι Κυβερνώντες να Αντιστέκονται και να μην Υποτάσσονται. 


Καλό Μήνα -Καλό Καύσωνα – Καλά Μηχανογραφικά – Καλή Συνέχεια Καλοκαιριού  με Υγεία  Αγάπη και Ευτυχία


Φώτο  Ρεπορτάζ   Lefkaslive Team  

Πηγή: wwwlefkaslive.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.