Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Καλό Μήνα – Καλά Κουράγια -Καλό Χειμώνα – Καλές Ανθρώπινες Γιορτές – Καλές Φορολογίες – Καλές Αντοχές

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο
Οι μειώσεις φόρων και το σχέδιο για τις επιχειρήσεις με χαμηλό τζίρο - Παραδείγματα
Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι και κείμενο

Το  Lefkaslive Team  Eύχεται σε Όλους τους  Φίλους του και σε Έναν Έναν Προσωπικά Καλό Μήνα – Καλό Χειμώνα  με Θερμοκρασίες που να Μπορούμε να τις Αντιμετωπίσουμε μιας που το Πετρέλαιο Θέρμανσης Αρχίζει να Γίνεται Ένα Άπιαστο Όνειρο και με Όσο το Δυνατόν Περισσότερες Αντοχές. 

Η Χρονιά Τελειώνει Πολύ Δύσκολα με τις Αμέτρητες Οικονομικές Υποχρεώσεις που μας Επέβαλαν και Τρέχουν Ελλείψει Μάλιστα Χρημάτων Λόγο και των Πολλών και Μεγάλων Περικοπών σε Μισθούς και Συντάξεις.

Ο Δεκέμβριος  Προμηνύεται και αυτός από τους Δυσκολότερους Μήνες του Χρόνου με την Με τα Τέλη Κυκλοφορίας που Ακόμη Μια Χρονιά Δεν Άλλαξαν, την Δόση του ΕΜΦΙΑ που Περιμένουμε να Μειωθεί και την 3η Δόση του Φόρου Εισοδήματος – Όλα Αυτά σε Συνδυασμό με την Οριζόντια Περικοπή σε Μισθούς – Συντάξεις στο ΕΚΑΣ στο  Εφάπαξ και τις Αυξήσεις στη ΔΕΗ σε Συνδυασμό με την Φορολογία Ακόμα και στους Λόγγους που Αρχίζουμε να Πληρώνουμε και με την Αδυναμία που Έχουμε Πλέον Όλοι μας να Ανταποκριθούμε Ακόμη στο να Αγοράσουμε τα Αμέσως Αναγκαία

Κυρίως Όμως Πρέπει να Επισημάνουμε την Ψυχολογική  μας Κατάπτωση από τις  Περικοπές  σε Μισθούς  –  Συντάξεις – Εφάπαξ και τα Αντίστοιχα Επιδόματα – Από την Φορολογία στα Κτήματα και τους Λόγγους – Αποκτήσαμε Τεκμήριο για Αντικείμενα Πρώτης Ανάγκης που Κόβουν Πολλούς από το Επίδομα και Πολλά Άλλα και Βλέποντας Καθημερινά τις Αδικαιολόγητες Αυξήσεις σε Όλα τα Αγαθά.

Πρέπει όμως να έχουμε πάντα Ψιλά το Κεφάλι και να Αντιμετωπίζουμε τα Ανυπέρβλητα Προβλήματα με Αισιοδοξία,Υπομονή,Επίμονη και Καρτερικότητα Όσο Βέβαια Γίνεται. 

Όλοι μας Περιμέναμε να Δούμε από το Κυβερνητικό Σχηματισμό τις Κινήσεις του, με την Ελπίδα να Φανούν Κάποια Μικρά Βήματα Αισιοδοξίας που θα Αρχίσουν να μας Βγάζουν από την Κρίση Εκείνα που Βλέπουμε Όμως Είναι  Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις στους Νέους Συνταξιούχους και να μας Λένε Ότι Είναι οι Τελευταίες που Δεν τους Πιστεύει Κανείς.

Σήμερα Μπαίνουμε στον Πρώτο  Μήνα του Χειμώνα και Ουσιαστικά στο Μήνα του Προγραμματισμού της Δύσκολης Χρονιάς που θα Ανατέλλει.

Να Ευχηθούμε στους Αγανακτισμένους ( που Ήμαστε Όλοι μας  – Αν και Εξαφανισμένοι ) Καλή Δύναμη με Ποιο Δυναμικούς Αγώνες και Καλά Κουράγια.

Το Μεταναστευτικό να Γίνεται το Νούμερο Ένα Πρόβλημα για την Ευρώπη και Όλο των Κόσμο και να μας Συγκομίζει Όλους μας με τους Καθημερινούς Θανάτους στο Αιγαίο που Τώρα Έρχονται και στο Ιόνιο.

Τα Τρομοκρατικά Χτυπήματα να μας Συγκλονίζουν Όλους μας

Επίσης να Επισημάνουμε στα Άτομα που Αποτελούν την Κυβέρνηση της Χώρας  Ότι Πρέπει να Έχουν Πάνω από Όλα την Πατρίδα και τους Κατοίκους της και Όχι τα Κομματικά τους Μικροσυμφέροντα Γιατί η Γενιά των  Νεόπτωχων Αυξάνεται Αλματωδώς.

 Το Μήνα Αυτό θα Γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου Ελπίζοντας να Δώσει σε Όλους μας Φώτιση για να Αντιμετωπίζουμε τα Δύσκολα και Ανυπέρβλητα Προβλήματά μας.

Να Ευχηθούμε να Αποκτήσουμε Όλοι μας Όσο Γίνεται Μεγαλύτερες  Αντοχές  και να Φτιάξουμε την Ψυχολογία μας.

Με την Πεποίθηση  οι Κυβερνώντες να Αντιστέκονται και να μην Υποτάσσονται. 

Καλό Μήνα – Καλά Χριστούγεννα -Καλό Χειμώνα με Υγεία –  Αγάπη και Ευτυχία

Φώτο  Ρεπορτάζ   Lefkaslive Team

Πηγή: wwwlefkaslive.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.