Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Και τα «Γιάννενα Τώρα» για τη ΔΕΥΑΙ

Στο “χορό” των ανακοινώσεων για τη ΔΕΥΑΙ μπήκε και η παράταξη «Γιάννενα Τώρα», η οποία δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα θέματα της επιχείρησης.

Η παράταξη διατυπώνει την ανησυχία της σχετικά με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας η οποία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ιωαννιτών που όριζε μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αν η απόφαση καταστεί τελεσίδικη, δημιουργεί θέμα ακυρότητας όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν πρόσφατα

Επίσης, προσθέτει «δεν θεωρούμε ότι η ΔΕΥΑΙ πρέπει να πάψει να λειτουργεί και να λαμβάνει αποφάσεις στο χρόνο πριν και μετά τις εκλογές θα πρέπει όμως αυτές να είναι σύννομες και προς όφελος των Δημοτών. Με την έναρξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής, προ πενταετίας, ο κ. Δήμαρχος είχε μιλήσει για παρακωλυτικούς μηχανισμούς και συμφέροντα που δρουν στην επιχείρηση χωρίς να τους κατονομάσει, ως όφειλε. Περίπου τα ίδια ακούσαμε και τώρα, με τη λήξη της Δημοτικής θητείας, αόριστα και πάλι χωρίς ονόματα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια παντού και κυρίως για έργα σημαντικά για το περιβάλλον

Η παράταξη κλείνει την ανακοίνωση της αναφέροντας ότι ανέδειξε τα προηγούμενα χρόνια θέματα σχετικά με τη ΔΕΥΑΙ και ενημερώνει τους δημότες ότι θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον.

Πηγή: Epirusnews.eu


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.