Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Καθαρίστηκε από την ομάδα Aegean Rebreath ο βυθός του Λιμανιού της Νικιάνας

Σήμερα Κυριακή τα εγκαίνια του σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στο λιμάνι της Λυγιάς

1_katharismos_limani_nikianas

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 από δύτες της ομάδας Aegean Rebreath, η οποία πραγματοποιεί δράσεις ανέλκυσης, συλλογής και διαλογής θαλάσσιων απορριμμάτων με σκοπό την ανακύκλωσή τους, ο καθαρισμός του λιμανιού της Νικιάνας και έγινε η ανέλκυση εγκαταλελειμμένων διχτυών από υφάλους της περιοχής.

5_katharismos_limani_nikianas 4_katharismos_limani_nikianas

Σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 στις 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας και του Δήμου Λευκάδας τα εγκαίνια του σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων στο λιμάνι της Λυγιάς και στη συνέχεια καθαρισμός του βυθού. Ταυτόχρονα με τις δράσεις απορρύπανσης πραγματοποιείται ενημέρωση και διαβούλευση με τους κατοίκους καθώς και ερευνητικές δραστηριότητες.

2_katharismos_limani_nikianas

Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Λευκάδας, κ. Χαράλαμπου Καλού, στο fb ο οποίος γράφει σχετικά: «Το αποτέλεσμα της ανθρώπινης ασυνειδησίας… Οι εικόνες αυτές όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μας πεισμώνουν. Αύριο εγκαινιάζουμε τον πρώτο σταθμό συλλογής θαλάσσιων και παράκτιων απορριμμάτων στην περιφέρεια Ιονίων νήσων, στο λιμάνι της Λυγιάς.»

3_katharismos_limani_nikianas

6_katharismos_limani_nikianas 7_katharismos_limani_nikianas

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.