Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Ιδρύονται από τον ΕΟΔΥ δύο Κινητές Ομάδες Ειδικού Σκοπού στην Λευκάδα

Δύο η Ιθακη, μία ο δήμος Παξών, για μία ακόμη φορά εκτός σχεδιασμού ο δήμος Μεγανησίου

Ειδικές Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ νοσηλευτών) για την υποστήριξη των δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) του Ε.Σ.Υ. στο πλαίσιο τη πρόληψης της δημόσιας υγείας λόγω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοιού (COVID–19 )») του Επιχειρησιακού Προγράμματος «μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομές 2014–2020» έχει προγραμματίσει ο ΕΟΔΥ.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει προκήρυξη για την στελέχωση 500 ΚΟΜΥ και τηλεφωνικού κέντρου ΕΟΔΥ» της Πράξης «Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού κατ΄ οίκον».

Σημείωση:* Η κάθε ΚΟΜΥ περιλαμβάνει έναν οδηγό και ένα νοσηλευτή
** Το σύνολο των 10 ΚΟΜΥ αναλύεται στα παραπάνω κελιά ανά νησί.

Οι αιτήσεις με τα προσόντα για την πρόσληψη 1100 ατόμων, είναι αναρτημένα και υποβάλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ από αύριο 8/7/ 2020. Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι τρίμηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης ακόμα ενός τριμήνου.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

The post Ιδρύονται από τον ΕΟΔΥ δύο Κινητές Ομάδες Ειδικού Σκοπού στην Λευκάδα appeared first on aromalefkadas – Ενημερωτική ιστοσελίδα της Λευκάδας.

Πηγή: Aromalefkadas.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.