Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Θα απουσιάσουμε για κάποιο διάστημα – Θα περιοριστεί η ροή των ειδήσεων

lefkaditika_nea_new_logo

Λόγοι «ανωτέρας βίας» μας αναγκάζουν να απουσιάσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Για το λόγο αυτό η συνηθισμένη ροή των αναρτήσεων θα περιοριστεί από αύριο Παρασκευή 23 Οκτώβρη 2020 στα άκρως απαραίτητα και όποτε έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στα 12 περίπου χρόνια λειτουργίας της παρούσας σελίδας με τη μορφή αυτή, ως «Λευκαδίτικα Νέα», αν εξαιρέσουμε κάποιες λίγες φορές που είχαμε τεχνικό πρόβλημα με τον πάροχο που μας φιλοξενεί.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας καθώς και τους επώνυμους και ανώνυμους συνεργάτες μας που μας έχουν τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους, είτε επιλέγοντας τα «Λευκαδίτικα Νέα» για την καθημερινή τους ενημέρωση είτε με την αποστολή των συνεργασιών τους και των κάθε λογής παρατηρήσεων. Παρότι «γκαβίζουμε», συνειδητά, καμιά φορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους δικούς μας ανθρώπους για την κατανόηση, την υπομονή και την ανοχή τους πολλές φορές, αφού αυτοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ιδιαιτερότητες που είναι συνυφασμένες με τη διαχείριση της σελίδας.

Ελπίζουμε να είμαστε σύντομα ξανά κοντά σας με τη συνηθισμένη ροή ειδήσεων. Μέχρι τότε να περνάτε καλά.

Ο διαχειριστής και συντάκτης των «Λευκαδίτικων Νέων» (kolivas.de-lefkada.at)

Φίλιππος Kολυβάς

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.