Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για τη δημοπράτηση της σύνδεσης Λευκάδα – Αμβρακία Οδός

29541389_2126892830863708_7609744894738533513_n

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας πλήρως τις δεσμεύσεις της, ανταποκρινόμενη μέχρι το τέλος της διακυβέρνησής της στις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει απέναντι στην κοινωνία και στις συνεχείς παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, δρομολόγησε ένα έργο ζωής που αλλάζει τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Λευκάδας!

Στις 15 Ιουλίου θα αποσφραγιστούν ηλεκτρονικά οι προσφορές για το έργο «Κατασκευή – αναβάθμιση οδικής σύνδεσης πόλης Λευκάδας με τον Οδικό Άξονα «Άκτιο – Δυτικός Άξονας» προϋπολογισμού 48.100.000€.

Το έργο αφορά στην οδική σύνδεση της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Δυτικός Άξονας. Η οδική σύνδεση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσω δύο νέων οδικών τμημάτων:

(α) του τμήματος Βόνιτσας – Λευκάδας, μήκους περίπου 16 χιλιομέτρων,

(β) του τμήματος Ακτίου – Αγίου Νικολάου, μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων.

Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Ουσιαστικά μιλάμε για την αναβάθμιση των 2 υφιστάμενων τμημάτων σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας με 1+1 λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Πρόκειται για πολύ σημαντικό οδικό έργο στην ευρύτερη περιοχή καθώς όχι μόνο θα αυξηθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας στη σύνδεση της Λευκάδας με το Αεροδρόμιο του Ακτίου (όπου εξυπηρετούνται δεκάδες τουριστικές πτήσεις από όλη την Ευρώπη) αλλά και με την Ιόνια και Αμβρακία Οδό. Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης και η τοποθέτηση ενός νέου αγωγού ύδρευσης που θα λύσει το πρόβλημα παροχής νερού στο νησί της Λευκάδας.»

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.