Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Υπουργείο Υποδομών για έργα, εμείς πότε ;;;;

Την επίσπευση των διαδικασιών για κρίσιμα έργα υποδομών στη Θεσπρωτία ζήτησε ο Βουλευτής ΝΔ, Ν.Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κου Θωμά Πιτούλη, του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κου Ι. Λώλου, του Δημάρχου Φιλιατών κου Σπ. Παππά και του Δ/νοντος Συμβούλου του ΟΛΗΓ κου Αθ. Πορφύρη.
Σημειώθηκε ότι το έργο της Γ1 Φάσης του Λιμένα Ηγουμενίτσας εμφανίζει καθυστερήσεις και ζητήθηκε να προχωρήσει η έγκριση της 2ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασιών και να διασφαλιστεί η ροή της χρηματοδότησης του έργου. Επίσης τονίσθηκε η ευρύτερη – εθνική και περιφερειακή – σημασία του Οδικού Άξονα Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι στον οποίο περιλαμβάνεται το έργο της Παράκαμψης Ηγουμενίτσας, για το οποίο ζητήθηκε η επίσπευση της μελέτης από την Εγνατία Α.Ε. και η ένταξή του σε πρόγραμμα χρηματοδότησης της κατασκευής.

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έθεσαν και την ανάγκη να απλοποιηθεί το υφιστάμενο σύστημα δημοπρατήσεων έργων προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάθεση έργων από τους δήμους.
Οι δικοί μας εκπρόσωποι, Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος κ.λ., πότε θα βρεθούν στο Υπουργείο Υποδομών προκειμένου να ζητήσουν την υλοποίηση σημαντικών έργων που υπολείπεται η πόλη της Πρέβεζας με κύριο τη σύνδεση με την Ιόνια Οδό ;  Θα δούμε – τα ανωτέρω θεσμικά πρόσωπα – όλα μαζί στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών και όχι μόνο για την διεκδίκηση των τοπικών μας συμφερόντων; ;
Ο Γειτονικό μας νομός τα κατάφερε και οι εκπρόσωποι του μετέβησαν στο Υπουργείο συντεταγμένα…εμείς (;;) θα τα καταφέρουμε οι εκπρόσωποι μας να πάνε μαζί και να διεκδικήσουν ;;;

Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.