Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Ευχαριστεί τον βουλευτή Λευκάδας ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος

sykakel

Ευχαριστεί τον βουλευτή Λευκάδας, κ. Θανάση Καββαδά, για την συμβολή του, στην δημιουργία και την ψήφιση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη”, ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του σημειώνει:

«Ο Σύνδεσμος Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος μετά το πέρας της διαβούλευσης για το νέο καταδυτικό νόμο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά για την συμβολή του, στην δημιουργία και την ψήφιση του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου με τίτλο «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη”. Ένα μεγάλο μέρος του νομοσχεδίου αφορά την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και της αυτόνομης κατάδυσης στην Ελλάδα, με σημαντικές για την εξωστρέφεια αλλαγές όπως η δημιουργία θαλάσσιων πάρκων, η απελευθέρωση της επισκεψιμότητας των ενάλιων αρχαιολογικών χώρων και ναυαγίων που έχουν κηρυχθεί μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και τροποποιήσεις του νομοθετικού πλαισίου που έχουν σαν σκοπό την ενίσχυση της ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού.

Η Λευκάδα ως καταδυτικός προορισμός, έχει σημαντικές προοπτικές στην ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού εξαιτίας της ιδιαίτερης υποβρύχιας μορφολογίας που διαθέτει, της θαλάσσιας βιοποικιλότητας, της υποβρύχιας ορατότητας και καθαρότητας των θαλασσών της. Ο καταδυτικός τουρισμός είναι μια μορφή τουρισμού που απευθύνεται σε τουρίστες με υψηλά εισοδηματικά κριτήρια αλλά και ένα γενικότερο πολιτισμικό επίπεδο όπου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη και την βελτίωση του τουρισμού στο νησί μας.

Γεώργιος Κυριακός

Ιδιοκτήτης Καταδυτικής Σχολής Ναυτίλος
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδας»

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.