Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Επιπλέον 10 εκατ. για τα αδέσποτα

Επιπλέον 10 εκατ. για τα αδέσποτα

Τροποποιήθηκε, για 3η φορά, η Πρόσκληση Χ του «Φιλόδημου ΙΙ» που έχει ως αντικείμενο την «κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Αυτή τη φορά, η αλλαγή αφορά την Ενότητα 2 «Οικονομικά Στοιχεία της Πρόσκλησης».

Ο συνολικός προϋπολογισμός της αυξήθηκε κατά 10 εκατομμύρια €, συγκεκριμένα από 15.000.000 € που ίσχυε, σε 25.000.000 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη Πρόσκληση για τα αδέσποτα ζώα εκδόθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση, στις 3 Ιουνίου 2019, με συνολικό προϋπολογισμό 20.000.000 € .

Αφορούσε τη χρηματοδότηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών, για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και τον εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, καθώς και κάθε άλλης συναφούς δράσης. Βασικοί στόχοι ήταν η δημιουργία και η βελτίωση των εν λόγω υποδομών, με σκοπό την αδειοδότησή τους και τη νόμιμη λειτουργία τους, καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δήμους στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την προστασία αυτών, σε εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως την 7η Νοεμβρίου 2019, ο Π.Θεοδωρικάκος είχε κόψει 5.000.000 € , μειώνοντας τον συνολικό π/υ της από 20.000.000 € στα 15.000.000 €.

Μπορείτε να δείτε τη νέα Απόφαση του Υπουργείου, που δημοσιεύθηκε την 15η Σεπτεμβρίου και καθόρισε τον π/υ στα 25.000.000 €, ΕΔΩ

Πηγή:airetos.gr

Πηγή: FortsaLefkada.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.