Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Επανέρχεται η παράταξη Κατσιφάρα: “Όχι άλλες γενικολογίες και ασκήσεις επί χάρτου”

“Γενικολογία, περιαυτολογίες και μισόλογα” διαπιστώνουν οι Αιτωλοακαρνάνες Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά την απάντηση του Περιφερειάρχη στην αρχική ανακοίνωση τους, με την οποία σχολίαζαν την πρόσφατη επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη στο Μεσολόγγι.

Ο επικεφαλής της παράταξης και οι  Σύμβουλοι , τονίζουν πως τα ερωτήματα που έθεσαν, έμειναν ουσιαστικά αναπάντητα.

Αναλυτικά:

“Αναμένοντας την απάντησή του κ. Περιφερειάρχη, σχετικά με τα καίρια ερωτήματα που θέσαμε, ορμώμενοι από την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μεσολόγγι, δυστυχώς επαληθευτήκαμε και πάλι.

Και αυτό γιατί την θέση στοχευμένων και ουσιωδών απαντήσεων, έλαβαν γενικολογίες, περιαυτολογίες και μισόλογα.

Και για να μην μακρηγορούμε:

κ. Περιφερειάρχη,

1) H Αντιπλημμυρική προστασία που έλαβε χώρα τον τελευταίο χρόνο και οι πρωτοφανείς παρεμβάσεις της νέας Περιφερειακής Αρχής ήταν τόσο επιτυχείς, που η πόλη του Μεσολογγίου αλλά και η Επαρχία της Πρωτεύουσας παραδόθηκαν αμαχητί στο έλεος της βροχόπτωσης!

2) Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην Διαχείριση τόσο σημαντικών Στιγμών για την Ελληνική ιστορία και τον Τόπο μας, γιατί καμιά φορά και ο πολύ διαβασμένος μένει «μετεξεταστέος».

3) Ειλικρινά απαντώντας, ΔΕΝ υπάρχει σοβαρή πρόνοια από πλευράς Περιφέρειας για την ενίσχυση των πολύ μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες και αποτελούν την πλειοψηφία της πόλης, κάτι που επαληθεύσατε και κατά την τελευταία σας επίσκεψη.

Άλλωστε, εσείς δηλώσατε, σχετικά, ότι:

«Στο μέτρο του δυνατού θα είμαστε αρωγοί ώστε να δοθούν το συντομότερο λύσεις».

4) Δεσμεύεστε για έλευση του Φυσικού Αερίου τόσο στο Μεσολόγγι, όσο και στο Αίγιο και την Αμαλιάδα? Ειδικά τώρα που πετύχατε να “αναστήσετε” την Έλευση του αγωγού; Όσον αφορά το Δήθεν Κατόρθωμά σας, ότι “καταφέρατε” να αυξήσετε τους Οικιακούς χρήστες, ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ τους πολίτες της περιφέρειας. Η αύξηση των χρηστών είναι αποκλειστικά και μόνο επακόλουθο της μείωσης της αρχικής Τιμής Σύνδεσης. Οπότε με τα ίδια χρήματα που είχαν προϋπολογισθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, αυξάνονται οι χρήστες.

5) Ως νέα Περιφερειακή Αρχή, «αδιάβαστοι» είστε και για το Βιοτεχνικό πάρκο στο Μεσολόγγι, καθώς επι της θητείας μας είχε ενταχθεί στο Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, το οποίο είναι προς Έγκριση στο αρμόδιο Υπουργείο.

Με λίγα λόγια, “Μελετάτε” – “Τα Μελετημένα” ;

Κύριοι, η παρακαταθήκη του “γεμάτου” Ταμείου που παραλάβετε στην Περιφέρεια, ας γίνει το εφαλτήριο για ουσιώδεις παρεμβάσεις και καινοτόμες προτάσεις σας, πέραν των υφισταμένων. Είναι αρκετά μεγάλος ο κατάλογος των έτοιμων ενταγμένων και δημοπρατημένων έργων της προηγούμενης Περιφερειακής αρχής.

Σας απομένει μόνο να τα Ολοκληρώσετε!

Για την Παράταξη, Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΣΩΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ”.

Πηγή: Agriniopress.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.