Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Ανοίγουν περισσότερες επιχειρήσεις από αυτές που κλείνουν

Την ανάπτυξη του επιχειρείν στην πρωτεύουσα καταγράφουν τα δεδομένα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, καθώς οι εγγραφές νέων επιχειρήσεων είναι περισσότερες από τις διαγραφές.

Η αλλαγή αυτή αποτυπώνεται στην ανάλυση του Μητρώου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που δημοσιεύεται στο Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Επαγγελματικής Δραστηριότητας του Επιμελητηρίου, για τον Απρίλιο.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Μητρώου, τον Απρίλιο του 2019 οι εγγραφές ανήλθαν στις 624 και οι διαγραφές στις 282, ενώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018 καταγράφονταν 579 εγγραφές και 307 διαγραφές.

Η μερίδα του λέοντος ανήκει στις ατομικές επιχειρήσεις με 63,14% (394 ατομικές) και ακολουθούν οι ΙΚΕ με 16,51% (103), ενώ η μεγαλύτερη κινητικότητα για τον Απρίλιο του 2019 καταγράφεται στις δραστηριότητες υπηρεσιών εστίασης με 111 εγγραφές και 62 διαγραφές και ακολουθεί το λιανικό εμπόριο με 92 εγγραφές και 80 διαγραφές.

Πηγή: Tanea.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.