Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΕΛΜΕ: Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και απόφαση ΓΣ

ELME_L
Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΛΜΕ Λευκάδας για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ έχουν ως εξής:

Ψήφισαν: 208 (εκλέγονται 2 αντιπρόσωποι). Έγκυρα: 149. Άκυρα: 21 Λευκά: 38.

Έλαβαν: 1. ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΕΣΚ): 149 ψήφους (2 έδρες). ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 87 – ΧΟΡΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ: 85.

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Λευκάδας

Ο εκπαιδευτικός κόσμος και η τοπική κοινωνία της Λευκάδας έκπληκτοι και σοκαρισμένοι παρακολούθησαν εκ του σύνεγγυς και από τα Μ.Μ.Ε. τις προκλητικά απαράδεκτες προσαγωγές, εκφοβιστικές ενέργειες και βιαιοπραγίες των υπηρεσιών ασφάλειας κατά των μελών της πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Ιόνιο.

Τα γεγονότα κατά τα οποία εκδιώχθηκε κυριολεκτικά δια της βίας ή με υποκριτικής ευγένειας διαταγές εκτός των ορίων της πόλης της Λευκάδας ικανός αριθμός πολιτών διαδραματίστηκαν το χρονικό διάστημα της επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου.

Τέτοιες εκφοβιστικές τακτικές αποτελούν ένα καθόλα απαράδεκτο και άκρως επικίνδυνο ολίσθημα που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές τις οποίες οι σήμερα κυβερνώντες αλλά και το σύνολο του πολιτικού κόσμου είχε δεσμευτεί να θάψει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ζητάμε την ουσιαστική αποκατάσταση των θιγομένων πολιτών και την ουσιαστική δέσμευση των αρμοδίων αρχών στην χωρίς όρους και προϋποθέσεις διασφάλιση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης όλων ανεξαιρέτως των πολιτών ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε.

Τέλος επί της ουσίας του ζητήματος των εξορύξεων ζητάμε από τον κ. δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του δήμου μας να εντάξουν άμεσα το θέμα προς συζήτηση στο Δ.Σ. στηρίζοντας παράλληλα κάθε άλλη διαδικασία ενημέρωσης και διαβούλευσης των πολιτών και των κοινωνικών φορέων του τόπου μας.

Η ΓΣ της ΕΛΜΕ Λευκάδας

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.