Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Εκτεταμένες καταστροφές και λεηλασίες στο γήπεδο Αιτωλικού

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Αναστάσιος Σκαρμούτσος, μετά τις εκτεταμένες καταστροφές που διαπιστώθηκαν στο γήπεδο του Αιτωλικού.

Συγκεκριμένα, μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου συνοδευμένη από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Αιτωλικού Γεώργιο Γένδουλα, διαπιστώθηκε ολική καταστροφή σε υποδομές του γηπέδου όπως χώροι αποθήκευσης, μπάνια, υδραυλικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, τοιχοποιία και περίφραξη καθώς επίσης λεηλασία κάθε είδους βοηθητικού εξοπλισμού.

Διαπιστώθηκε ακόμη κλοπή βαρέων μεταλλικών αντικειμένων όπως πόρτες εισόδου, του καυστήρα και της δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης, αντλιών και κουφωμάτων παραθύρων.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δ.Κ. ΑιτωλικούΓ. Γένδουλας επισημαίνει: «Δυστυχώς κάθε προσπάθεια που έγινε από το Δήμο για την αναμόρφωση και αποκατάσταση της λειτουργικότητας του γηπέδου Αιτωλικού δεν έγινε σεβαστή. Η απογοητευτική εικόνα του χώρου το αποδεικνύει.  Οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί σχετικάκαι ελπίζουμε να έχουμε αποτελέσματα για την παραβατικότητα στην περιοχή».

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Α. Σκαρμούτσος επισημαίνει ότι: «Πράξεις καταστροφής είναι απόλυτα καταδικαστέες. Η περιουσία των δημοτών είναι απαράδεκτο να λεηλατείται μ’ αυτό τον τρόπο. Όπως οφείλαμε απευθυνθήκαμε στη Δικαιοσύνη και τις αρχές. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αθλητικό πολιτισμό έχοντας μπροστά μας τέτοιες εικόνες».

Πηγή: Agriniopress.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.