Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Εγνατία Οδός: Μειώνονται τα διόδια – Δείτε σε ποιους σταθμούς θα πληρώνετε λιγότερα χρήματα

diodia
Με απόφαση Σπίρτζη – Τσακαλώτου οι τιμές σε διόδια της Εγνατίας μειώνονται, ενώ η διέλευση θα είναι δωρεάν για ανέργους και ανάπηρους.

Η χρέωση σε τρεις σταθμούς θα είναι μικρότερη. Στα διόδια που υπάρχουν σε Τύρια, Μαλακάσι και Παμβώτιδα οι τιμές καθορίζονται στα 2,10 ευρώ για τους δύο πρώτους σταθμούς και στο 1,20 για τον τρίτο.

Αναλυτικά η απόφαση και οι τιμές για όλα τα οχήματα
Το ειδικό τέλος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά κατηγορία οχήματος για τον Σταθμό Διοδίων (ΣΔ) Παμβώτιδας του Άξονα της Εγνατίας Οδού καθορίζεται στον ακόλουθο πίνακα: 

Τροποποίηση – Μείωση. Το ειδικό τέλος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά κατηγορία οχήματος για τον Σταθμό Διοδίων (ΣΔ) Τύριας του Άξονα της Εγνατίας Οδού καθορίζεται στον ακόλουθο πίνακα:

Τροποποίηση – Μείωση. Το ειδικό τέλος (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανά κατηγορία οχήματος για τον Σταθμό Διοδίων (ΣΔ ) Μαλακασίου του Άξονα της Εγνατίας Οδού καθορίζεται στον ακόλουθο πίνακα: 

Mε όμοια προς την παρούσα κοινή υπουργική απόφαση θα καθορίζεται ειδικό σύστημα εκπτώσεων επί των τιμών των τελών διοδίων ή σύστημα ειδικών μειωμένων τελών για συχνή ή καθημερινή χρήση ή για οποιαδήποτε άλλη ειδική κατηγορία χρηστών των τμημάτων της παραγράφου 2, του παρόντος άρθρου, του αυτοκινητοδρόμου.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: Agrinionews.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.