Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


ΔΣΑ: Κωτσής και Κουτκιάς στηρίζουν Αναστασόπουλο

Ο υποψηφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Φώτης Κωτσής με τον συνδυασμό «Δικηγόροι Μπροστά» και ο υποψήφιος σύμβουλος Νικόλαος Κουτκιάς του συνδυασμού ΠΥΞΙΔΑ, που δεν κατάφεραν να περάσουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών, με ανακοίνωση τους στηρίζουν τον Δημήτρη Αναστασόπουλο ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Δημήτρη Βερβεσό την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα.

Οι τρεις δικηγόροι προέρχονται από τον χώρο της Κεντροδεξιάς γεγονός που δίνει προβάδισμα στον Δημήτρη Αναστασόπουλο στη διεκδίκηση της προεδρίας του ΔΣΑ.

Η ανακοίνωση του Φώτη Κωτσή στο Facebook έχει ως εξής:

Αντίστοιχα ο Νικόλαος Κουτκιάς αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Η ΠΥΞΙΔΑ μας, ο συνδυασμός μας, επιβραβεύθηκε από τους δικηγόρους της Αθήνας, που την ανέδειξαν 3η δύναμη στην κάλπη των Συμβούλων. Η τιμή είναι τεράστια και είναι βέβαιο ότι τόσο τα εκλεγμένα τρία (3) μέλη στο νέο ΔΣ, αλλά και όλη η ομάδα της ΠΥΞΙΔΑΣ θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας.

Ως προς την κάλπη των Προέδρων, οι δικηγόροι της Αθήνας επέλεξαν να στείλουν στο Β΄ Γύρο των Εκλογών του ΔΣΑ το Δημήτρη Βερβεσό και το Δημήτρη Αναστασόπουλο. Στον Α΄ Γύρο των προεδρικών εκλογών η ΠΥΞΙΔΑ δεν στήριξε κανέναν υποψήφιο Πρόεδρο. Στο δίλημμα, όμως, του Β΄ Γύρου, όταν πια η επιλογή γίνεται ανάμεσα σε δύο υποψηφίους, ο Συνδυασμός μας δεν
μπορεί να μην πάρει θέση. Είναι σαφές ότι όποιος κι αν εκλεγεί Πρόεδρος στις 3-4 Δεκεμβρίου, η ΠΥΞΙΔΑ θα σταθεί έναντί του κριτικά, προασπιζόμενη τις αρχές που ένωσαν τους 24 υποψηφίους συμβούλους και όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας.

Ως προς την προσεχή μάχη, όμως, και στο δίλημμα που τίθεται είμαστε σαφείς: Οι κοινές ιδεολογικές αναφορές, η κοινότητα πολλών από τα προτάγματά μας για το Σύλλογο και η συγγενής μας φιλοσοφία για τον τρόπο διοίκησης του ΔΣΑ επιβάλλουν στο Συνδυασμό μας στη μάχη της προσεχούς Κυριακής και Δευτέρας να πάρουμε θέση υπέρ του Δημήτρη
Αναστασόπουλου.

Δημήτρη Αναστασόπουλε, καλή επιτυχία!»

Πηγή: News.in.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.