Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Δράσεις από την Επιτροπή Εξαγωγών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Με αφορμή τα νέα δεδομένα στην Ελληνική Οικονομία και τις ενδεχόμενες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, η Επιτροπή Εξαγωγών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων μετά την πρόσφατη συνεδρίαση που πραγματοποίησε, ενημερώνει τις Επιχειρήσεις- Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ότι άμεσα ξεκινούν οι ενέργειες για τον στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων της Επιτροπής.

Στόχοι της Επιτροπής Εξαγωγών:

  • Η οργάνωση κοινών πρωτοβουλιών για την προώθηση των εξαγωγών, του εξαγωγικού προσανατολισμού και της εξαγωγικής κουλτούρας των επιχειρήσεων.
  • Η κατοχύρωση, προστασία, και προαγωγή συμφερόντων των επιχειρήσεων-μελών του.
  • Η προώθηση και υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό, του Ν. Ιωαννίνων.
  • Η ενεργός συμμετοχή στα γενικότερα θέματα της Εθνικής Οικονομίας με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη του Ν. Ιωαννίνων και την προώθηση των εξαγωγών γενικότερα.
  • Η μελέτη και έρευνα των συνθηκών της αγοράς στον τομέα των εξαγωγών, η συλλογή πληροφοριών και στατιστικών δεδομένων με σκοπό την πληροφόρηση των επιχειρήσεων- μελών του.
  • Η συμμετοχή σε επιτροπές προσδιορισμού της οικονομικής πολιτικής και η παρέμβαση σε όσα θέματα άπτονται των σκοπών της.
  • Η συνεργασία με Κοινοτικούς Φορείς, Πρεσβείες, Εμπορικούς ακολούθους καθώς και με αντίστοιχα επαγγελματικά σωματεία, οργανισμούς εξαγωγών και Επιμελητήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Δημιουργία διαδικτυακού κόμβου εξαγωγών, στο site του επιμελητηρίου.

Οι Επιχειρήσεις-Μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο της επιτροπής, στο 26510-76589, κα Άννα Ζέρβα και στο email: enterprise-europe@cci-ioannina.gr, αν επιθυμούν η Επιτροπή Εξαγωγών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους, για περαιτέρω συζήτηση ή και συνάντηση, για θέματα που τους απασχολούν, τη συμμετοχή τους σε εξαγωγικές εμπορικές εκθέσεις, εκπαίδευση, ενημέρωση, στρογγυλά τραπέζια και άλλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Εξαγωγών το επόμενο διάστημα.

Πηγή: Epirusnews.eu


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.