Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαψεύδει ο Δήμαρχος Μεγανησίου τα περί ετήσιας χρηματικής καταβολής για 10 χρόνια από την επένδυση στον Σκορπιό

scorpios1Μακέτα της επένδυσης στον Σκορπιό που ενέκρινε το ΣτΕ (Πηγή: protothema.gr)

Δημοσιεύτηκε ως είδηση στο «Πρώτο Θέμα» στις 10 Μαΐου 2019 με τίτλο «Πράσινο φως» στον Ριμπολόβλεφ για τον Σκορπιό από το ΣτΕ» και αναπαράχθηκε από τοπικές σελίδες.

Στο δημοσίευμα ανάμεσα στα άλλα γινόταν λόγος ότι «θα παραχωρηθεί ποσό 50.000 ευρώ ετησίως από την έναρξη λειτουργίας της επένδυσης στον Σκορπιό και για 10 έτη στους Δήμους Λευκάδας και Μεγανησίου για την υποστήριξη σχολείων, νοσοκομείων, πολιτιστικών εκδηλώσεων, υπηρεσιών καθαριότητας κ.λπ.».

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας αναφέρει στην πιο κάτω ανακοίνωσή του ότι «ουδέποτε ο Δήμος Μεγανησίου έλαβε κάποια επίσημη γραπτή ή έστω προφορική ενημέρωση περί αυτού», και κρίνει ως αναληθές το δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα:

«Σχετικά με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο περί ετήσιας καταβολής ποσού ύψους 50.000,00€ στους Δήμους Λευκάδας & Μεγανησίου από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ ΑΕ σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε ο Δήμος έλαβε κάποια επίσημη γραπτή ή έστω προφορική ενημέρωση περί αυτού.

Κάθε μορφή δωρεάς ως προς το Δήμο πρέπει να έχει πάντα την αποδοχή από την Οικονομική Επιτροπή.

Ως εκ τούτου συνεπάγεται ότι το δημοσίευμα κρίνεται αναληθές.»

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.