Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΔΕΠΟΚΑΛ: Πρόσληψη 6 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για τα προγράμματα «Άθλησης για Όλους»

athlitismos

Την πρόσληψη έξι (6) Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση βάσει της κείμενης νομοθεσίας, για την Υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020 – 2021 στον Δήμο Λευκάδας και τις Δημοτικές Ενότητες αυτού, τα οποία πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανακοινώνει η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας.

Τα Προγράμματα στα οποία θα απασχοληθούν οι ανωτέρω Π.Φ.Α θα είναι:

1. Άθληση & Γυναίκα 2. Άσκηση στη Προσχολική Ηλικία 3. Παιδί και Αθλητισμός 4. Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία 5. Άσκηση Ενηλίκων 6. Άσκηση Ατόμων με Αναπηρίες.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (depokal@gmail.com) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά στα Γραφεία της ΔΕΠΟΚΑΛ, Αντωνίου Τζεβελέκη – Διοικητήριο Λευκάδας, τηλ. 2645360517, υπόψη κας Αγγέλου Όλγας, από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης στις εφημερίδες και για δέκα (10) ημέρες.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
ΑΙΤΗΣΗ
ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΟΚΑΛ

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.