Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Δήμος Λευκάδας: Προσωρινοί πίνακες κατάταξης στους Δημ. Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακό Σταθμό

6_παιδικος_σταθμος

68 αιτήσεις γονέων βρεφών και 144 αιτήσεις γονέων νηπίων υποβλήθηκαν στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, για εγγραφή βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Λευκάδας, Βλυχού, Καρυάς και στο δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Λευκάδας.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκάδας ενημερώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες:

«Ενημερώνουμε τους γονείς, οι οποίοι κατάθεσαν αίτηση για τις εγγραφές νηπίων-βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακό Σταθμό Λευκάδας, περιόδου 2019-2020, ότι οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης έχουν αναρτηθεί στο site του Δήμου Λευκάδας καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και εγγραφής των νηπίων-βρεφών θα προκύψουν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ ΑΕ και την εξέταση των αιτήσεων σε περίπτωση ισοβαθμιών.

Δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στην επιτροπή αξιολόγησης από 17/07/2019 έως 24/07/2019, εργάσιμες μέρες και ώρες για παροχή διευκρινήσεων.»

Κλικ εδώ για το πρακτικό της Επιτροπής και τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης.

Πηγή: Kolivas.de


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.