Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Δήμαρχος Αγρινίου: Στην χειρότερη οικονομική περίοδο για την Αυτοδιοίκηση πετύχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα

«Η αποτίμηση της περιόδου για το 2017 είναι θετική και αυτό αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας και των υπηρεσιακών παραγόντων» υποστηρίζει ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προβαίνοντας στον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017 κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  που είναι σε εξέλιξη.

Ο δήμαρχος Αγρινίου αναφέρει στη δήλωση του:

«Η αποτίμηση της περιόδου για το 2017 είναι θετική και αυτό αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας και των υπηρεσιακών παραγόντων. Γεγονός που αποτυπώνεται μεταξύ άλλων:

  • στα οικονομικά στοιχεία
  • στην ολοκλήρωση και ένταξη έργων και μελετών σε περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα
  • στο γεγονός ότι  καταφέραμε να είμαστε ο πρώτος Δήμος που εξασφάλισε χρηματοδότηση πράξης της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης
  • στις κοινωνικές υπηρεσίες και παροχές
  • στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες,
  • στη σταδιακή βελτίωση της καθημερινότητας

Στην χειρότερη οικονομική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πετύχαμε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα. Και αυτό αποτυπώνεται στην αγορά και τις οικονομικές συναλλαγές του Δήμου. Απέναντι στην απόλυτη απραξία καταθέτουμε ένα νοικοκύρεμα στην καθημερινότητα Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια.Με διεκδίκηση και αποφασιστικότητα.Με σχέδιο και πρόγραμμα.Με τη στήριξη της κοινωνίας. Προχωρήσαμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες, που βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Επενδύσαμε στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη, στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για όσα συμβαίνουν στην πόλη και στη συνεργασίαμε συλλόγους και φορείς. Συνεχίζουμε το  έργο μας».
 

Πηγή: Agrinionews.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.