Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Δήλωση παραίτησης Ορέστη Τζανίνη από σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Λευκάδας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ 

  Προς το Τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λευκάδας,κ. Δήμαρχο & πρόεδρο Δ.Σ κ. Στυλιανό Ρόκκο για να διαβαστεί στο Δ.Σ.                                                             

 Με την παρούσα δήλωση υποβάλλω την παραίτηση μου από σύμβουλος της τοπικής  κοινότητας Δήμου Λευκάδας.

Ο λόγος που με οδήγησε  σε αυτή μου την κίνηση είναι ο εξής: στο χθεσινό συμβούλιο (26/10/20) που πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ.Δήμαρχου Χ. Καλού, καθώς και του κ. Αντιδήμαρχου Σ. Λύγδα, έπειτα από την ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που σχεδιάζονται να γίνουν στην πόλη μας τις 28 Οκτωβρίου, όταν πήρε θέση η κοινότητα κάποιοι  σύμβουλοι ήταν αντίθετοι με τον σχεδιασμό και τη μελέτη που μας παρουσίασαν, έπειτα απο τις προτάσεις που κάναμε σαν κοινότητα  και εγώ ο ίδιος προσωπικά, ο κ.Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά και επί λέξη: «καλά μην νομίζετε ότι λαμβάνουμε υπόψη το τι λέτε».

 Εφόσον δεν λαμβάνει υπόψη ο ίδιος ο δήμαρχος του νησιού, το τι λέει το συμβούλιο της  κοινότητας το οποίο θα ήθελα να του θυμίσω πως  είναι ένα συλλογικό όργανο και είναι και αυτό εκλεγμένο όπως και ο ίδιος, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ύπαρξης μου σαν σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Λευκάδας.

 Καλώ το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Λευκάδας να πάρει θέση στο ζήτημα.

 Προσωπικά ο ρόλος του κομπάρσου ή του άνευρου διακοσμητικού θεατή ποτέ δεν μου άρεσε…

 Παραμένω ενεργός πολίτης για την πόλη μου και το νησί μου, δυστυχώς όμως  απογοητεύτηκα νομίζοντας πως με την ευκαιρία από αυτή τη μικρή θεσμική  θέση που μου δόθηκε θα μπορούσα να προσφέρω κάτι στο τόπο που γεννήθηκα, ζω και αγαπώ. 

Λευκάδα 27/10/2020  
  ο αιτών
Ορέστης Α. Τζανίνης

The post Δήλωση παραίτησης Ορέστη Τζανίνη από σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Λευκάδας appeared first on aromalefkadas – Ενημερωτική ιστοσελίδα της Λευκάδας.

Πηγή: Aromalefkadas.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.