Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Για την οικία Ζαμπελίων

Αναδημοσίευση κατόπιν αδείας από το βιβλίο της Χαρά Παπαδάτου- Γιαννοπούλου «Τεχνικές ευσταθείας της Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Λεξικό ιδιωματικών οικοδομικών όρων της Λευκάδας»

Προσφάτως υπεγράφη από το Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό και τον κ. Γεώργιο Ανδριανόπουλο, Πρόεδρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας ALPHADELTA CONSTRUCTIONS ATE ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η εργολαβική σύμβαση του έργου «Ανακαίνιση οικίας Ζαμπελίων για τη δημιουργία Ζαμπέλειου Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Λευκάδας», με συνολικό προϋπολογισμό 1.000.000,00 ευρώ.

Με αφορμή τη σύμβαση αυτή αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από το βιβλίο της κυρίας Χαράς Παπαδάτου- Γιαννοπούλου «Τεχνικές ευσταθείας της Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής και Λεξικό ιδιωματικών οικοδομικών όρων της Λευκάδας» όπου αναφέρονται διεξοδικά τα ειδικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της οικίας Ζαμπελίων, οι φάσεις κατασκευής του κτηρίου,η σημερινή κατάσταση του κτηρίου μαζί με φωτογραφική τεκμηρίωση και τέλος μία πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που είχε γίνει σε δύο φάσεις το 2003 και το 2009 και χρήζει της προσοχής μας.

Μπορείτε να το δείτε και από εδώ

Πηγή: lefkadazin.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.