Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Διεθνής διάκριση στην Ιατρό-Παιδοχειρουργό Αγγελική Κρικρή απο τα Βλυζιανά Ξηρομέρου

        Μια διεθνής διάκριση εγγράφεται στο βιογραφικό της Ιατρού-Παιδοχειρουργού Αγγελικής Κρικρή του Πολυνίκη, με καταγωγή απο τα Βλυζιανά Ξηρομέρου, Επιμελητής Α, στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα, Γ.Ν.Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», η οποία και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων της παιδοχειρουργικής.
        Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης, επιμελητής ΚΥ Αστακού, η συμπατριώτισσα Αγγελική Κρικρή, επιλέγη σαν εκπαιδεύτρια-εισηγήτρια στα μαθήματα της παγκόσμιας παιδοχειρουργικής εταιρείας για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος (μια από τους 10 εκπαιδευτές παγκοσμίως)…………

Ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης σημειώνει:              

      Ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας είναι η συμμετοχή της παιδοχειρουργού Δρ. Κρικρή Αγγελικής (με καταγωγή από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου) σαν εκπαιδεύτρια-εισηγήτρια στα μαθήματα της παγκόσμιας παιδοχειρουργικής εταιρείας για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος (μια από τους 10 εκπαιδευτές παγκοσμίως).

Με εκτίμηση 
Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης  
     Το Ξηρόμερο γενέτειρα επαρχία της Αγγελικής Κρικρή, αισθάνεται υπερήφανο όχι μόνο για την διεθνή διάκριση της εκλεκτής συμπατριώτισσας του, αλλά και για το συνολικό επιστημονικό της έργο και την τεράστια προσφορά της στον τομέα της παιδοχειρουργικής.

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.