Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


«Ασφαλώς Ποδηλατώ» στην Ηγουμενίτσα

«Ασφαλώς Ποδηλατώ» στην Ηγουμενίτσα

«Ασφαλώς Ποδηλατώ» στην Ηγουμενίτσα

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Ηγουμενίτσας για συνεχή ενημέρωση σχετικά με την οδική ασφάλεια, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας με την ευγενική χορηγία της «Νέας Οδού» πραγματοποίησε, κατά το χρονικό διάστημα 29-31/10/2018, το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας – Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Την 1η μέρα (29/10) το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ε.Λ. Μαργαριτίου και το παρακολούθησαν μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Μαργαριτίου, Πλαταριάς, Συβότων και Πέρδικας, ενώ τις επόμενες μέρες (30-31/10) πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας και το παρακολούθησαν μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, των Δημοτικών Σχολείων Καστρίου και Παραποτάμου, του 4ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

Συνολικά το πρόγραμμα παρακολούθησαν 151 μαθητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν θεωρητικά και πρακτικά για την ανάγκη χρήσης κράνους, την υποχρέωση ύπαρξης άλλων διακριτικών στοιχείων και γενικά για τους κανόνες οδικής ασφάλειας στην χρήση ποδηλάτου.

Πηγή: Epirusnews.eu


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.