ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα προκήρυξης 3Ε/2017 για προσλήψεις στο ΑΣΕΠ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3E/2017 (ΦΕΚ 22/29.06.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Εργασιακή Οργανωτική Ψυχολογία ” [κωδικός θέσης: 10002]

μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Διοικητικό Δίκαιο” [κωδικός θέσης: 10004].

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών καθώς και οι πίνακες αποκλειόμενων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους (κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Σάββατο 19 Μαΐου 2018 έως και την πάροδο της ημέρας Δευτέρας 28 Μαΐου 2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

ΠΙΝΑΚΑΣ Α ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ Α ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ Β ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ Β ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ Γ ΑΠΟΚΛΕΙΩΜΕΝΩΝ

Πηγή: Dikaiologitika.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.