Από στιγμή σε στιγμή η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος στη Γλυφάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Γλυφάδα η ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, υπενθύμισε τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβουν οι πολίτες, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ. οπότε θα πραγματοποιηθεί η ελεγχόμενη έκρηξη στο βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Υπενθυμίζουμε ότι το βλήμα ανακαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας-ΕΤΗΜ, στην Άνω Γλυφάδα.

«Διαβεβαιώνουμε πως κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει. Το εν λόγω βλήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την επιτήρηση της Πολεμικής Αεροπορίας και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ο δήμος ενημερώνει και για τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να λάβουν οι πολίτες.

«Την συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:

– επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής

– επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.

Πηγή: ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ enikos.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *