Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Απόφάσης του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Το Δ.Σ. του ΣΥΠΕΑ σας ενημερώνει ότι κατά τη συνεδρίαση του, στις 11-2-2020, αποφασίστηκαν τα εξής:    
1.    Συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό στις 18 Φλεβάρη, (ομόφωνα).
2.    Διακίνηση στα μέλη και προβολή στα ΜΜΕ της ανακοίνωσης της  Ομοσπονδίας για την απεργία, (μειοψήφησε η Ανεξάρτητη Κίνηση που διάβασε ανακοίνωση της ΔΑΚΕ).
3.    Συμμετοχή στις συγκεντρώσεις των σωματείων στη Κεντρική πλατεία Μεσολογγίου και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, (μειοψήφησε η Ανεξάρτητη Κίνηση).
4.    Κατάθεση, αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, του Εξώδικου της ΟΣΥΑΠΕ, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, για την άμεση εφαρμογή του νόμου για τα Ν. 3850/2010 «Κύρωση του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων» (ΦΕΚ 84/τ.Α ́/2-6-2010 και της με αριθμό 43726/7-6-2019 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, με θέμα «Παροχή μέσων ατομικής προστασίας σε υπαλλήλους των OTA α΄ και β΄ ́βαθμού και των νομικών προσώπων αυτών και μέτρα προληπτικής ιατρικής» (ΦΕΚ 2208/τ.Β ́/8-6-2019), όπως τροποποιήθηκε μερικώς με την με αριθμό 87669/9-12-2019 όμοια Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 4584/τ.Β ́/13-12-2019), που, όπως και η εφαρμογή των Ειδικών συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, καθυστερούν αδικαιολόγητα, ενώ αν αναφερόταν σε περικοπές μισθών ή περιστολή δικαιωμάτων θα είχαν ήδη εφαρμοστεί!  (ομόφωνα).
5.    Έγκριση κι άμεση καταβολή του υπολοίπου των εισφορών  έτους 2019  στην ΟΣΥΑΠΕ, (ομόφωνα).
6.    Να αποστείλει στο Τμήμα Προσωπικού την Βεβαίωση της ΟΣΥΑΠΕ για το 2020 μαζί με την επικαιροποιημένη κατάσταση μελών για την άμεση εφαρμογή των Ε.Σ.Σ.Ε. (ομόφωνα).
                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Α.
 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                           
 ΜΙΛΤΟΣ ΛΙΑΠΗΣ                   ΜΑΓΔΑ ΧΗΡΑ- ΓΚΟΥΜΑ

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.