Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Ανοίξτε την ΜΕΘ στην Λευκάδα

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της εξέλιξης της επιδημίας

Όλα όσα ακούγονται για την απομόνωση της Λευκάδας μέσω της γέφυρας , μόνο αστεία ακούγονται στα δικά μας αυτιά,  δεν θα μπορούσε και δεν γίνεται να συμβεί.

Εκατοντάδες πακέτα κι εμπορευματα διακινούνται με τις μεταφορικές εταιρείες και τα φορτηγά των ιδιωτικών εταιρειών. Έτσι όπως είναι δομημένη  η οικονομία  είναι πρακτικώς αδύνατο ο ιός να μην φθάσει και στο τελευταίο χωριό της χώρας!

Ο ιός είναι ήδη στην Λευκάδα, χρόνο αγοράζουμε με τον εγκλεισμό των πολιτών στα σπίτια.

Το έξω από εδώ, το μακριά από εμάς μπορεί να μας βοηθάει ψυχολογικά σήμερα, δεν θα μας βοηθήσει πρακτικά στο επόμενο δεκαπενθήμερο που θα δοκιμαστεί το σύστημα υγείας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Εφόσον λοιπόν είναι στο πρόγραμμα να στελεχωθεί τον επόμενο χρόνο η ΜΕΘ στην Λευκάδα , είναι ανεύθυνη στάση να παραχωρεις έστω και δανεικό τον εξοπλισμό της κι εγκληματική για τον γηρασμένο πληθυσμό του νησιου να μην επισπεύδεις  την στελέχωση της.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα και στην Λευκάδα, ανεξάρτητα και με την ευκαιρία ίσως αυτή η ΜΕΘ κατά το παράδειγμα της Ζακύνθου επιβάλλεται να στελεχωθει.

Πηγή: Meganisinews.eu


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.