Ανακοίνωση της ΝΔ Αμφιλοχίας για την κοπή πίτας

Aπό τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αμφιλοχίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκαν τα εξής:
pita_nd_amfilochia (157)Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία των μελών και φίλων της παράταξης.
Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Βουλευτής Κυκλάδων και Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Καραγκούνης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και πρώην πολιτευτές η κ. Έλενα Μάντσιου – Κουτρουλού, ο κ. Χρήστος Παϊσιος, οι πρώην πολιτευτές κ. Σοφία Ανδρίκουλα, η κ. Παρασκευή Κατσιώπη, η κ. Γεωργία Μπόκα, ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ν. Καραπάνος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Φ. Τσόλκας, η πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Μ. Σωτηρίου, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών κ. Α. Παπαθανάσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Δήμο Αμφιλοχίας, τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και Δήμο Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Τσιχριτζής, ο πρώην Πρόεδρος του Νοσοκομείου Άρτας Κος Νικόλαος Κατσακιώρης, εκπρόσωποι από τον εμπορικό σύλλογο Αμφιλοχίας ο Κος Μολώνης Γ. και ο Κος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος Συνταξιούχων Αμφιλοχίας Κος Αρσένης Δ., ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αμφιλοχίας Κος Ντουμάζιος Κ., και πλήθος κόσμου.
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον πατέρα Γεώργιο Τηγάνη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου ο Κος Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Κος Στυλιανός Κονταδάκης, που λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

pita_nd_amfilochia (144)

proedros dimto1

pita_nd_amfilochia (129)pita_nd_amfilochia (120)

pita_nd_amfilochia (5) pita_nd_amfilochia (10) pita_nd_amfilochia (30) pita_nd_amfilochia (55) pita_nd_amfilochia (58) pita_nd_amfilochia (61) pita_nd_amfilochia (80) pita_nd_amfilochia (82) pita_nd_amfilochia (86) (1) pita_nd_amfilochia (102)pita_nd_amfilochia (128)pita_nd_amfilochia (160) pita_nd_amfilochia (179) pita_nd_amfilochia (182) (1) pita_nd_amfilochia (183) pita_nd_amfilochia (186) pita_nd_amfilochia (187) pita_nd_amfilochia (188) pita_nd_amfilochia (191)

Πηγή: Agrinionews.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *