Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Ανάδρομος Ερμής από 17/11 έως 5/12

Από 17-30/11 στον Τοξότη και από 1-5/12 στον Σκορπιό

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, προφορικού και γραπτού γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος, αρχικά στο ζώδιο του Τοξότη και στη συνέχεια στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε αδυναμία, δεν είναι αντικειμενικός, είναι φανατικός στο λόγο και κουτοπόνηρος. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο επικοινωνίας μας καθώς ελλοχεύουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στις μετακινήσεις μας καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις. Κάποια σχέδια, κάποιοι στόχοι ή πεποιθήσεις μας μπορεί να αναθεωρηθούν. Τσεκάρουμε τα πάντα διπλά αν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Προσοχή επίσης σε έγγραφα, συμφωνίες, συμβόλαια, μεταφορικό μέσο, συσκευές. Μπερδέματα, συγχύσεις, πλάνες, αυταπάτες είναι στη σκηνή.

Πράγματα που μας υπόσχονται μπορεί να μην τηρηθούν. Είναι καλό διάστημα να κάνουμε έναν απολογισμό, μια ενδοσκόπηση ή ακόμα και να επικοινωνήσουμε με άτομα από το παρελθόν. Μέχρι το τέλος του μήνα, προσοχή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καβγάδες, νευρικότητα και καθυστερήσεις θα προκαλούνται από αναβολές.

Στη συνέχεια, τις 5 πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι απαισιόδοξος, καχύποπτος, κρυψίνους, μελαγχολικός, βαθυστόχαστος, διεισδυτικός, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός, σεναριογράφος. Αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα καλό για έναν εσωτερικό απολογισμό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να επανεξετάσεις σχέδια που αφορούν το εξωτερικό ή νέα ανοίγματα. Προσοχή σε ταξίδια, θα χρειαστεί λεπτομερής οργάνωση. Τσεκάρεις διπλά και τριπλά. Συμφωνίες, εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν προσοχή. Να στηρίζεσαι μόνο σε ρεαλιστικά πλάνα. Συναντήσεις με πρόσωπα που μένουν μακριά είναι πιθανές.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό θα πρέπει να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, υποχρεώσεις, τράπεζες, ασφάλειες που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν ή μπορεί να εμφανιστούν από το παρελθόν.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Πηγή: Yupiii.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.