Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Αλεξάνδρα Μπαλού: Τόσο ψέμα που σου κόβει την «ΑΝΑΣΑ»…

LASY_balou

Δήλωση της Αλεξάνδρας Μπαλού, περιφερειακής σύμβουλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων Νήσων:

«ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ… “ΑΝΑΣΑ”

Στη δημοσιότητα έδωσε ο κ. Γαλιατσάτος το παρακάτω κείμενο πριν ακόμα λήξη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 22/1/20 και ώρα 23.30!

«Δυο σημαντικές αποφάσεις στο αποψινό Περιφερειακό Συμβούλιο με την πρωτοβουλία της ΑΝΑΣΑ:

1. Αποφασιστική στήριξη στον δήμο Ληξουρίου στην προσπάθεια του να νομιμοποιήσει την συνέχιση της λειτουργίας του αλιευτικού καταφυγίου στον Αθέρα Παλικής και

2. Πλήρης υποστήριξη στον αγώνα των 18 εργαζομένων της «κοινωφελούς εργασίας» να παραμείνουν στις θέσεις τους καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Να σημειώσουμε ότι και στις δυο περιπτώσεις η περιφερειακή πλειοψηφία «σύρθηκε» στην υπερψήφιση των παραπάνω θέσεων».

Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική

1. Τη νομιμοποίηση του αλιευτικού καταφυγίου στον Αθέρα έφερε και εισηγήθηκε ως θέμα στο περιφερειακό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση!!!

2. Το αίτημα των εργαζομένων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους και τον αγώνα τους για σταθερή και μόνιμη δουλειά, έφεραν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η “Αντικαπιταλιστική Αριστερά στα Ιόνια”, η Λαϊκή Συσπείρωση και η «ΑΝΑΣΑ»!!!!

Να σημειώσουμε και εμείς ότι:

  • στην πρώτη περίπτωση η περιφερειακή πλειοψηφία (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ) βολεύτηκε με την πρόταση του κ Γαλιατσάτου (ΣΥΡΙΖΑ), η οποία στην πραγματικότητα διευκολύνει τους σχεδιασμούς, για την κατεδάφιση του αλιευτικού καταφυγίου (αναλυτική ανακοίνωση της Λ. Συσπείρωσης 23/1/2020 με τίτλο “Απαράδεκτη απόφαση της ΠΙΝ για την κατεδάφιση του αλιευτικού καταφυγίου του ΑΘΕΡΑ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” δες εδώ)
  • στη δεύτερη περίπτωση η περιφερειακή αρχή υπερψήφισε την πρόταση, κάτω από την πίεση και την παρουσία των εργαζομένων. Από τις τοποθετήσεις των συμβούλων της πλειοψηφίας όμως, έγινε φανερό ότι καθόλου δεν την πιστεύει γι αυτό είναι αναγκαία η συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων.

Τι να πει κανείς με τόσο ψέμα εκτός από τη ρήση: «μια φορά οπορτουνιστής, πάντα οπορτουνιστής».

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.