Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Αίτημα για αλλαγή ημερομηνιών κατάθεσαν στην ΕΠΣ οι ομάδες που συμμετέχουν στα play off

Αίτημα στην ΕΠΣ έχουν καταθέσει οι ομάδες συμμετέχουν στα play off  με ζήτημα τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί. Δείτε παρακάτω την αίτηση:

“Κύριε πρόεδρε διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Τα τέσσερα σωματεία ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ , ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ-Κ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ τα οποία με βάσει την τελική βαθμολογία και την προκήρυξη του πρωταθλήματος συμμετέχουν στα play off ανάδειξης πρωταθλητή περιόδου 2018-2019 παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Για λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος αλλά και για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους , θα πρέπει τα play off να διεξαχθούν με τους ίδιους όρους και χρονικές προθεσμίες με τις προηγούμενες περιόδους .

Είναι τέλος σεζόν με τις ομάδες καταπονημένες και  με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι και αγωνιστικά και επαγγελματικά δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 12 ημερών .

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που αποφασίσατε χωρίς την συμμετοχή μας , πιστεύουμε και όχι μόνο εμείς ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα συγκεκριμένης ομάδας .

Η κοινή πρότασή μας όσον αφορά τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι Σάββατο 20/4 , Μεγάλη Πέμπτη 25/4 , Κυριακή του Θωμά 5/5 , και Κυριακή 12/5. Σε αυτές τις ημερομηνίες πρέπει να διεξαχθεί και ο τελικός κυπέλλου καθώς συμμετέχει ο Πανλευκάδιος αλλά και ο Τήλυκράτης που έχει τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις .

Καλό θα ήταν να μας καλέσετε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες  να σας παραθέσουμε τις απόψεις μας για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας .

Οι πρόεδροι των Σωματείων

ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ     ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ       ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ   ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΘΕΟΔ.      ΚΑΤΟΠΩΔΗΣ ΜΙΧ.        ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ         ΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ”

Πηγή: Lefkadapress.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.